Tusan Beach Resort


Kuşadası tatil denilince akla gelen ilk beldelerden biridir. Tatil köyü, Beach Resort otelleri, pansiyonları club hotelleri ile herkese uygun fiyatlarla eşsiz tatil fırsatı sunar Kuşadası. Kısacık yaz tatillerimizin uzun yıllara değecek kadar dolu, eğlenceli, rahat geçmesini dileriz hepimiz. Kaldığımız otelin de tüm bu isteklere cevap vermesini isteriz. Kuşadası kıyılarına nazır Tusan Beach Resort Hotel otel ile tüm şımarıkça isteklerinize kulak veren bir anlayışla karşılaşacaksınız. Manzarasından mutfağına, doğasından aktivitelerine kadar tüm alanlarda başarı ve sabırla sizleri ağırlayan Kuşadası Tusan Beach Resort otel bu yaz da siz misafirlerini ağırlamayı bekliyor.


Denize sıfır olan Kuşadası Tusan Beach Resort otel ile dilerseniz denize nazır dilerseniz bahçe ve tepe manzaralı bir odada kalabilirsiniz. Odalarının lüks tasarımıyla da sizi büyüleyecek Kuşadası Tusan Beach Resort otel ile eşlerinizle baş başa bir akşam yemeğini bu odalarda geçirebilirsiniz.  Yemek demişken… Kuşadası Tusan Beach Resort otel ile tüm öğünlerinizi farklı mekânlarda yiyebileceksiniz. Biri deniz kenarında açık ve diğerleri kapalı olmak üzere üç restorana sahip Kuşadası Tusan Beach Resort otel ile mükemmel lezzetlerle tatilinizi tatlandıracaksınız. Ayrıca yine açık ve kapalı seçeneklerinde üç adet barı ile hizmet veren Kuşadası Tusan Beach Resort otel alkollü ve alkolsüz içecekleri ve güleryüzlü barmenleriyle sizi karşılayacak.

Beş yıldızlı Kuşadası Tusan Beach Resort otel deneyimli animasyon ekibi ile de size hem eğlence hem sağlık sunuyor. Sizi güne step ve aerobik ile başlatan animasyon ekibi akşamları da eğlencelerde karşınıza çıkıyor. Ayrıca tatilde bazı zamanlarda büyük yük olan ufaklıklar için programlar düzenleyen bir animasyon ekibi de Kuşadası Tusan Beach Resort otel bünyesinde hizmet vermektedir.

Sıcak kumlarıyla sizi karşılayan sahili, iskelesi, iki adet açık yüzme havuzu ile Kuşadası Tusan Beach Resort otel eşliğinde yazın sıcaklığını atabileceksiniz. Ayrıca çocuklarınız içinde Kuşadası Tusan Beach Resort otel bünyesinde bir çocuk havuzu bulunmaktadır.
Tüm bu etkinliklerin yanında Kuşadası Tusan Beach Resort otel ile alışveriş yapabileceğiniz mağazalardan, rahatsızlanma ihtimaline karşı doktordan, internetten, oda servisinden ve bunun gibi birçok kolaylıktan faydalanabileceksiniz. Mutlu ve saray tadında bir tatil için Ege kıyılarının vazgeçilmezi Kuşadası Tusan Beach Resort otel bu yaz tercihiniz olabilir.