Ömer Holiday Resort


Otel alternatiflerimizin çok olduğu tatil yerlerimizde eşsiz bir tatil yapmak huzur bulmak kimin düşüncelerinde yoktur ki... Kuş sesleri arasında tatil yapıp maviliğin derinliklerinde hem sağlıklı hemde gerçek anlamda dinlendiğiniz,  dinlenirken de eğlendiğiniz bir tatil için Kuşadası Ömer Tatil Köyü sizin bu yönde isteklerinizi karşılayacaktır. Zamanla yarışmayacağınız aynı zamanda tatilin zevkini çıkarabileceğiniz. Kuşadası Ömer Tatil Köyü yenilenen yapısıyla sizlere en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Kuşadası Ömer Tatil Köyü 50 yıldır hiç el sürmediği  Ağaçlarıyla doğaya ne kadar önem verdiğini de kanıtlamakta.

Adnan Menderes havaalanına 80 Km uzaklıkta uzaklıkta olan  Kuşadası Ömer Tatil Köyü terminale de sadece 4 Km uzaklıktadır.
Denizin serin sularına kendinizi bırakmak isterseniz Kuşadası Ömer Tatil Köyü size özel plajıyla hizmet verecektir. Güneş ışınlarından havuz kenarında faydalanmak isterseniz Kuşadası Ömer Tatil Köyü size bu anlamda da yardımcı olacaktır. Herşey dahil konsepti size bu fırsatı sunmuşken kaçırmamanızı tavsiye ederim.  Çift kaydıraklı yarı olimpik yüzme havuzu sizi eğlendirerek tatilinizin daha da keyifli geçmesini sağlayacaktır. Kuşadası Ömer Tatil Köyü çocuklarınızı da bu anlamda düşünerek onlarında suyla keyifli dakikalar geçirmesini sağlıyor. Günboyu çeşitli animasyonlardan yararlanarak gününüzü neşelendirebilirsiniz. Kuşadası Ömer Tatil Köyü eğlencede geceleri de düşünerek animasyonlar ve gece şovları ile hatıralarınızda yerini bulmuş olacaktır.

Doğanın tadını çıkartarak hem dinlenip hem de eğlenmek ise amacınız Kuşadası Ömer Tatil Köyü tam size göre diyebiliriz. Komedi şovlar, güzellik yarışmaları, en iyi  çift yarışması da yine Kuşadası Ömer Tatil Köyü ile sizlerle. Ekonomik otel Kuşadası Ömer Tatil Köyü minikleri de düşünüyor ve onlara da eğlence anlamında seçenekler  sunuyor  mini kulüp tam onlara göre(4_12). Kuşadası Ömer Tatil Köyü eşsiz deniz manzaralı restaurantın da öğlen ve akşam zengin açık büfe menülerinin tadına vardıktan sonra eve döndüğünüzde kilonuzu da bir kontrol edin derim sanırım bu açık büfeye karşı koyamayacaksınız. Ben genelde  alakart restaurantları tercih ederim diyenlerdenseniz Kuşadası Ömer Tatil Köyü bu seçeneği de sizlere sunuyor  balık, İtalyan ve Meksika mutfağını  Kuşadası Ömer Tatil Köyü ile daha bir başka tadacaksınız.