Ayvalık Beach Club Hotel

Ayvalık Beach Hotel
Ayvalık Beach Hotel, rengarenk çiçekler ve yeşillikler arasında maviliklere doğru uzanan eşsiz manzarası ile huzur dolu bir tatil vaat ediyor. Her biri denize bakan balkonlu standart, özel ve suit odaları sade bir şıklıkla dekore edilmiş ve konfor ön planda tutulmuştur.

Ege’nin eşsiz koylarının gizemli cazibesini ve sualtı dünyasını Ayvalık Beach Hotel'de keşfedebilirsiniz. Dalış için kurs verilen bu tesiste rengarenk balıkları, muhteşem deniz canlılarını görebilme imkanını yaşayabilirsiniz.    

Ayvalık Otelleri tatili yaparak, tertemiz havuzunda serinleyebilir havuz kenarında içeceğinizi yudumlarken güneşlenebilirsiniz. Su sporları ile tatilinizi heyecanlı hale getirebilir, masa tenisi, bilardo, basketbol ve voleybol aktivitelerine katılarak yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Herşey dahil konsepti ile hizmet veren otelde açık büfe servis edilen yemekler, lezzeti ve sunumu ile göz doldurucudur. Usta aşçılar tarafından yapılan Türk ve Dünya mutfağına ait eşsiz yemeklerin tadına doyasıya varırsınız.  

Doğal ve tarihi güzellikleri, eşsiz koyları ile Ege’nin cennet kıyılarından biri olan Ayvalık’ta bulunan Ayvalık Beach Hotel’de huzurlu ve ekonomik tatil için erken rezervasyon kampanyalarından yararlanabilirsiniz.