Atlantique Holiday Club

Atlantique Holiday Club
Tatil yerlerinin en güzeline sahip ülkemizde otel seçenekleri bakımından da oldukça şanslıyız. En güzel kumsalların yer aldığı Kuşadası Karaova mevkiinde bulunan Atlantique Holiday Club güleryüzlü personelleri, animasyon gösterileri, çeşitli aktiviteleri ve alternatif etkinlikleri ile rüya gibi bir tatil sunuyor.

Geniş kumsalı, pırıl pırıl denizi, tertemiz havuzları ile tatilinizi doyasıya yaşayacağınız otelde eğlenceli dakikalar yaşayacağınız tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası ve masa tenisi aktiviteleri bulunuyor. Adrenalin sevenler de belli bir ücret karşılığında jet-ski, su kayağı ve paraşüt gibi aktivitelerden yararlanabiliyor. 


Ucu bucağı görünmeyen eşsiz kumsalı Davutlar’a kadar devam ediyor. Dilerseniz bu kumsal boyunca yürüyüş ve koşu yapabilir sahilin tadına doyasıya varabilirsiniz. Türk ve Dünya mutfaklarının seçkin örneklerini akşamüzeri muhteşem günbatımı manzarası eşliğinde tadabilirsiniz. 

Çocuklu aileler için de mükemmel bir tatil seçeneği olan otelde çocuk havuzu, oyun bahçesi ve mini club bulunuyor. Çeşitli konseptlerdeki odalarında konforu doyasıya yaşayabileceğiniz otelde kısaca her türlü ihtiyacınızı karşılayabilir sıkılmadan tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Erken rezervasyon kampanyaları ile sizlere kaliteli ve ucuz tatil fırsatı sunan Atlantıque Hotel Club’a erken rezervasyon yaptırarak indirimlerden yararlanabilirsiniz.