Sentido Gold Island

Sentido Gold Island ile Lüks Tatil Yapmanın Tadını Çıkarın!

Sentido Gold Island
Sentido Gold Island, Alanya otelleri içerisinde bulunan, Alanya tatili yapanların yakından tanıdığı, son derece lüks bir oteldir. Sentido Gold Island Alanya tesislerinde tatil yapan kişiler, genellikle lüks tatil arayışında olan kişilerdir; tabii bu durum, Sentido Gold Island Alanya tesislerindeki fiyatların, çok pahalı olduğu anlamına gelmiyor. Nitekim Sentido Gold Island Alanya tesislerinde tatil yapan kişiler, son derece hesaplı bir alışveriş gerçekleştirmektedirler. Sentido Gold Island Alanya tesisleri, fiyat/performans açısından, Alanya otelleri içerisinde, son derece avantajlı bir konumda yer almaktadır. Siz de Akdeniz otelleri ve tatil köylerinin farkını görmek için Sentido Gold Island Alanya tesislerinden yana tercihinizi kullanın; siz de mükemmel bir tatil gerçekleştirin!

Alanya Otelleri ve Kaliteli Tatil

Alanya, Türkiye'nin en fazla turist ağırlayan ili olan Antalya'nın en fazla turist ağırlayan ilçesidir. Yani, ilçeler bazında değerlendirecek olursak Alanya, Türkiye'nin turizm baş ilçesidir. Alanya tatili yapan kişilerin sayısının bu denli fazla olmasındaki temel sebep, Alanya'nın doğal ve tarihi açıdan, son derece önemli bir kent olmasıdır. Siz de Alanya'da tatil yapın, Antalya otelleri içerisinde mükemmel bir tatil gerçekleştirin. Özellikle de erken rezervasyon 2012 fırsatlarından yararlanarak, ekonomik tatil yapma şansı yakalayabilirsiniz.
Sentido Gold Island Alanya tesisleri ile ilgili bilgi arayışındaysanız, kesinlikle doğru yerdesiniz. Sentido Gold Island Alanya tanıtım yazısı ile bu tesis hakkında merak ettiğiniz sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Sentido Gold Island Alanya Konumu ve Ulaşımı

Erken rezervasyon kampanyalarında yer alan Sentido Gold Island Alanya tesisleri, Alanya'nın Türkler mevkiinde bulunmaktadır. Halihazırda bakir durumda bulunan Türkler, doğaya meraklı olan kişilerin çokça ziyaret ettiği yerler arasında bulunmaktadır. Denize sıfır bir konumda yer alan Sentido Gold Island Alanya tesisleri, benzersiz bir tatil yapmak isteyenlerin adresidir.
Sentido Gold Island Alanya tesisleri, Antalya'da bulunmaktadır. Bu tesislerde tatil yapmak için Antalya'ya gelmelisiniz. Antalya'ya uzak bir şehirde oturuyorsanız ve dolayısıyla da hava yolu ile gelecekseniz, Sentido Gold Island Alanya tesislerine 105 km mesafedeki Antalya Hava Alanı'nı kullanabilirsiniz. Alanya Terminali, Sentido Gold Island Alanya tesislerine sadece 20 km uzaklıktadır.

Sentido Gold Island Alanya Tesisleri ve Odaları

Sentido Gold Island Alanya tesisleri, toplamda 201 odalıdır. Bu da; aynı anda yüzlerce kişinin Sentido Gold Island Alanya tesislerinde konaklayabileceği anlamına gelmektedir. Bu kişiler, tesis içerisinde sunulan hizmetlerden fazlasıyla yararlanmakatdır: açık ve kapalı havuz, açık ve kapalı restoran, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, güzellik salonu.
Sentido Gold Island Alanya odaları da dört dörtlük bir tatil için dizayn edilmiş ve hizmete açılmıştır. Sentido Gold Island Alanya odalarının büyük bir kısmı, Akdeniz manzaralıdır; ayrıca, odaların zemini de halı kaplamadır. Sentido Gold Island Alanya tesislerinde yer alan odalarda bulunanlar: televizyon, telefon, klima, saç kurutma makinesi, çalışma masası, mini bar, emanet kasa.

Sentido Gold Island Aktiviteleri

Sentido Gold Island Alanya tesislerinde yer alan bar ve diskolar, sabahın ilk ışıklarına kadar açıktır ve faaliyettedir. Buralarda sınırsızca eğlenebilirsiniz; ayrıca animatörlerin gösterilerinden faydalanmanız da mümkün!
  • Sentido Gold Island Alanya ile mükemmel bir Alanya tatili!
  • Antalya otelleri farkını, Sentido Gold Island ile yaşayın!
  • Akdeniz otelleri içerisinde benzersiz bir tatil sizi bekliyor!
Island Sentido Gold, ucuz otel arayışında olanlar için son derece ideal bir tesistir. Siz de Alanya otelleri içindeki Sentido Gold Island Alanya tesislerinde tatil yapın ve Sentido Gold Island avantajlarından birebir yararlanın!

Sentido Gold Island Alanya, lüks tatil yapmak isteyenlerin tercihidir!