Grand Belish Hotel

Grand Belish Hotel ile Dolu Dolu Bir Tatil
Kuşadası’ nın her manada muhteşem olarak nitelendirebileceğimiz bir beldesi olan Davutlar’ da hiç tatil yapmış mıydınız? Dilek Yarımadası Milli Parkı, Kuşadası tarihi mekanları, yeşilin en eskimiş tonları ve upuzun sahiliyle Davutlar, tatil için mükemmel bir mekandır. Davutlar’ ın bu özlenen manzaraları içinde bir tatil geçirebilmek için mutlaka Kuşadası otelleri arasından bir otel seçmemiz gerekecektir ki Kuşadası otelleri de bu güzellikte bir tatil geçirebilmenize müsaade edebilecek niteliktedir.  Özellikle Kuşadası Grand Belish Hotel bu oteller arasından size önerimiz olabilir.

Neden Kuşadası Grand Belish Hotel?
Grand Belish Hotel
·         Bahsi geçen uzun sahilin hemen kıyısındadır Kuşadası Grand Belish Hotel.
·         Kuşadası Grand Belish Hotel dizaynı modern ve şıktır.
·         En önemlisi de Kuşadası Grand Belish Hotel herşey dahil konseptlidir.

Kuşadası Grand Belish Hotel ile deniz…
Davutlar mevkiinin en güzel sahili olan Long Beach üzerinde bulunan Kuşadası Grand Belish Hotel denize sıfır konumdadır. Otelden çıkar çıkmaz yazın güneşini eriteceğiniz o uzun kumsala Hotel Grand Belish ile ulaşabileceksiniz. Her ne kadar küçük bir ayrıntı gibi görünse de Kuşadası Grand Belish Hotel konumunun denize bu kadar yakın olması büyük bir avantajdır. Çünkü otelden çıkıp bir ulaşım aracıyla her gün sahile inmek zorunda olduğunuzu tasavvur ettiğinizde ne kadar büyük bir sıkıntı olduğunu fark edeceksiniz. Kuşadası Grand Belish Hotel denize olan konumu ile başka bir açıdan da avantaj sağlamaktadır.
Kuşadası Grand Belish Hotel odalarının tamamı deniz manzaralıdır. Pencerenizi her açtığınızda deniz manzarasıyla, balkona her çıktığınızda tertemiz deniz kokusuyla Kuşadası Grand Belish Hotel odalarında karşılaşabileceksiniz. Belki de Kuşadası Grand Belish Hotel ile geçireceğiniz tatilin en güzel dakikalarını akşam yemeklerinizi, açık havada, denize nazır yerken alakart restoranda alırken geçireceksiniz. Denizle böylesine iç içe bir Kuşadası tatilini Grand Belish Hotel ile geçirebilir ve anılarınıza asla unutmayacağınız sahneleri ekleyebilirsiniz.

Başka hangi aktiviteler var Kuşadası Grand Belish Hotel tatilinde?
Deniz, güneş, kumsal, farklı tatlar sunan restoranlarda vakit geçirmek hoş; ancak tatili bunlarla geçirmek bir noktadan sonra sıkıcı bir hal alabilir. Bu yüzden Kuşadası Grand Belish Hotel ile farklı aktiviteler de yapabileceksiniz. Örneğin; günlük hayatınızda yaptığınız spor aktivitelerine Kuşadası Grand Belish Hotel spor alanlarında da devam edebileceksiniz. Basketbol, mini futbol, tenis sahalarında spor yapabilir; plajda plaj voleybolu oynayabilir ya da su sporları da yapabilirsiniz. Biraz da rahatlamalı, diyorsanız Kuşadası Grand Belish Hotel hamamında ya da saunasında sıcak sulara vücudunuzu bırakabilir ve sağlığınıza sağlık katabilirsiniz.
Bu kadar farklı aktiviteyi, imkanı bulabileceğiniz Kuşadası Grand Belish Hotel resmi günlerinizde de yanınızda olacaktır. İş toplantılarınız, seminer ya da nikah törenleriniz için tasarlanmış dört farklı salonda Kuşadası Grand Belish Hotel ile özel günlerinizi de değerlendirebilirsiniz.
Deniz ve doğanın ihtişamında Grand Belish Hotel ile bir tatil geçirin!