Kuşadası Plajları


Soğuğundan kaçtığımız kış mevsiminin ardından baharla birlikte sıcak güneşin gelmesiniz bekleriz ve ardından da tabi ki serin denizlerin… Tatil hayallerimizi süsler deniz, güneş, kumlar. Bu noktada olmayı isteyebileceğiniz bir yerdir Kuşadası plajları; çünkü Kuşadası plajları doğallığı, temizliği ve serin sularıyla Kuşadası yaz turizmi canlılığını sağlayan mekanlardır. Kuşadası doğal güzellikleri arasında merkezde yer alan Kuşadası plajları dışında ilçelerde bulunan ve daha sessiz, sakin olan Kuşadası plajları da bulunmaktadır.
Kuşadası plajları birçoğunuzun adını Kuşadası'yla duymuş olabileceğiniz Kadınlar Denizi Plajı'yla anlatılmaya başlanmalıdır. Kadınlar Denizi Plajı adını daha önceden yalnızca kadınların bu sahili kullanıyor oluşundan almıştır; ancak şimdi tabi tüm tatilcilerin zevkle girdikleri bir plajdır.
Kuşadası plajları arasında merkeze en yakın olan ve aynı zamanda 1 km uzunluğundaki kıyısıyla en uzun olan plajlar arasındadır. Kuşadası plajları arasındaki bir diğer popüler yer ise Kuştur Plajı’ dır. Yine 1 kilometrelik uzun kıyısıyla kalabalık grupları ağırlayan Kuştur Plajı’ nda öğleden sonra canlanan sularında dalgalarla eğlenebileceksiniz. Kuşadası plajları ve Kuşadası otelleri sayesinde canlanan Kuşadası yaz turizmi hem yerli hem yabancı turistleri her yıl bu bölgeye çekmesiyle canlanmaktadır.
Hala doğanın bir parçası olan, en sakin ve temiz Kuşadası plajları ile Kuşadası Güzelçamlı bölgesinde tanışacaksınız. Dilek Yarımadası Milli Parkı içinde yer alan Kuşadası Güzelçamlı mevkiinde yer alan Kuşadası plajları ile kitabınızı elinize alıp dalga sesleri eşliğinde kafanızı dinleyebilirsiniz. Kuşadası Güzelçamlı bölgesinin Kuşadası yaz turizmi ile canlanmasının tek sebebi yalnızca Kuşadası plajları değildir. Kuşadası Güzelçamlı bölgesinde hem Milli Park içinde yer alan eşsiz doğa hem de tarihi mekânlar ile eşsiz vakitler geçireceksiniz.  Kuşadası yaz turizmi ile canlanan ve artık birçok anlamda gelişmiş bu bölgede hem Kuşadası plajları sayesinde hem tarihi mekanlar hem de Kuşadası Güzelçamlı gibi doğal mekanlarlar sayesinde eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz.