Beach Club Doğanay


Türkiye’nin doğal güzellikler ülkesi olan Alanya’da yer alan ve en iyi Alanya Otelleri arasında olan Beach Club Doğanay, yeşille mavinin bütün olduğu eşsiz manzaraya sahip bir oteldir. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Beach Club Doğanay değerli konuklarına hayallerindeki ekonomik tatil keyfini yaşatmak için sizleri kendi dünyasına davet ediyor.

Herkese hitap eden odalarda tv’den telefona, klimadan saç kurutma makinesine kadar her detayı düşünmüş olan Beach Club Doğanay’da bütün odalar balkonlu ve deniz manzaralıdır. Beach Club Doğanay’ın balkonunda bu muhteşem deniz manzarasını izlerken çayınızı ya da kahvenizi yudumlayarak ekonomik tatil keyfinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Bütün olumsuzlukları sizlere unutturacak olan Beach Club Doğanay’da kaliteli ve huzurlu tatil fırsatını yaşayacağınızdan eminim. Birçok aktiviteleri ile sizlere şahane bir tatil programı sunan Beach Club Doğanay’da ekonomik tatil yapmanın tadına kesinlikle varacaksınız.



Mavi bayraklı özel plaja sahip Beach Club Doğanay’da hem güneşlenip hem de serin ve tertemiz denizine kendinizi bırakabilecek; açık, kapalı ve aquaparklı havuzları ile Beach Club Doğanay’da havuz kenarında içeceğinizi yudumlayıp ya da aqupark havuzunda eğlenceli dakikalara eşlik edeceksiniz. Çocuk havuzu da bulunan Beach Club Doğanay’da çocukların da eğlenceli vakit geçirebilmesi için su kaydırakları, oyun parkı ve mini club da bulunuyor. Kısacası Beach Club Doğanay çocuklu aileler için de oldukça ideal bir ucuz otel olma özelliğini de elinden bırakmıyor.

Beach Club Doğanay’ın açık büfe restaurantında lezzet ustalarının maharetlerini gösterdikleri Türk ve Dünya mutfağının eşsiz tatlarını keşfetmenin de muhakkak ayrı tadına varacaksınız. Herşey dahil konsepti ile hizmet veren Beach Club Doğanay’da birbirinden güzel yiyecek ve içeceklerin tadına doyamayacaksınız.

Her türlü motorlu ve motorsuz su sporlarından belli bir ücret karşılığında yararlanabildiğiniz Beach Club Doğanay’da basketbol, tenis, plaj voleybolu, mini futbol, su topu, bilardo ve su aerobiği aktivitelerinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz. Dinlenmenin ve eğlenmenin tadına doyasıya varacağınız Beach Club Doğanay’da dediğim gibi mutlaka zevkli, huzurlu ve ekonomik tatil keyfini doyasıya yaşayabileceksiniz.