First Class Hotel



First Class Hotel Alanya Tesislerinde Mükemmel Bir Tatil Sizleri Bekliyor!

First Class Hotel
First Class Hotel, Alanya tatilinizi daha özel kılabileceğiniz, başarılı otellerden bir tanesidir. First Class Hotel Alanya tesislerini başarılı kılan en önemli özelliği, daha iyi bir tatil için yarattığı olanaklar ve tabii ki müşteri memnuniyetini esas alan ve 24 saat esasına dayanan hizmetleridir. Siz de dört dörtlük bir tatil yapmak ve gerçek bir tatil köyü deneyimi yaşamak istiyorsanız, tercihinizi First Class Hotel Alanya tesislerinden yana kullanabilirsiniz.
First Class Hotel Alanya, ucuz tatil yapmak isteyenlerin de sıkça tercih ettiği bir oteldir. Bu otelde ucuz tatil yapmak isteyenlerin atması gereken ilk adım, erken rezervasyon yaptırmaktır. Erken rezervasyon yaptıran herkes, kalite ve lüksün buluştuğu First Class Hotel Alanya tesislerinde unutulmaz bir tatil gerçekleştirebilir.


Alanya'da Tatil Fırsatı

TÜRSAB ve TÜİK'in araştırmalarına göre Türkiye'nin en fazla turist çeken şehri Antalya'dır. Antalya'ya her sene 10 milyonun üzerinde turist geliyor. Antalya'nın da en büyük ilçesinin Alanya yapılacak aktiviteler, doğal güzellikler ile en fazla ziyaretçi çeken ilçesinin Alanya olduğunu düşünürsek, bu ilçemizin tatil açısından ne kadar önemli bir yer olduğunu çok daha net bir biçimde anlayabiliriz. Alanya otellerinden bir tanesi olan First Class Hotel Alanya tesisleri ile ilgili bilgiler vereceğimiz bu yazımız sayesinde, başta Antalya otelleri olmak üzere; Akdeniz otellerini daha da yakından tanıma fırsatı elde edeceksiniz.

First Class Hotel Alanya Konum ve Ulaşım Bilgileri

Kargıcak, Alanya'ya yakın olan ve idari olarak Alanya'ya bağlı olan bir merkezdir. Her sene on binlerce kişinin adeta akın ettiği Kargıcak, First Class Hotel Alanya tesislerine de ev sahipliği yapıyor. Nitekim First Class Hotel Alanya, Kargıcak'ın en güzel yerlerinden bir tanesinde, denize sıfır bir konumda kurulup hizmet vermeye başlamıştır.
Yurt dışı ya da Antalya'ya uzak illerden gelecek kişiler için Antalya Hava Alanı, First Class Hotel Alanya tesislerine 140 km uzaklıkta bulunuyor. Daha yakınlardan gelecek olan kişiler ise Alanya Terminali üzerinden gelebilirler; nitekim Alanya Terminali ile First Class Hotel Alanya tesisleri arası, yalnızca 16 km kadardır.

First Class Hotel Tesisleri ve Odaları

166 odası bulunan ve aynı anda 400 kişinin konaklayabileceği kapasitede olan First Class Hotel Alanya tesislerinde açık ve kapalı havuz bulunuyor. Çocuklara özel yüzme havuzunun da bulunduğu First Class Hotel Alanya tesislerindeki açık ve kapalı restoranlarda yemeğinizi yiyebilir, tesis içerisindeki fitness salonunda formunuzu koruyabilirsiniz. Daha pek çok hizmet, otel içerisinde sizleri bekliyor.

Deniz manzaralı odalarda keyifli bir tatil yapmak planına sahipseniz, sizleri de First Class Hotel Alanya tesislerine davet ediyoruz. Zeminin halı kaplama olduğu First Class Hotel Alanya odalarında televizyondan telefona, klimadan mini bara ve çalışma masasına kadar birçok ihtiyacınız yer alıyor.
  • First Class Hotel Alanya tesislerinde eşsiz bir tatil yapmaya ne dersiniz?
  • Akdeniz otellerinde tatil yapma ayrıcalığı First Class Hotel Alanya ile yaşayın!
  • Dört dörtlük tatillerin değişmez adresi: First Class Hotel Alanya!
Hotel First Class, Alanya'nın gözde otellerinden bir tanesidir. First Class Hotel Alanya tesislerinde tatil yapma ayrıcalığını yaşamak, ucuz otel avantajlarından yararlanmak ve First Class Hotel'de unutulmaz bir dinlence geçirmek istiyorsanız, vakit kaybetmeden erken rezervasyon yaptırmalısınız!

First Class Hotel Alanya tesislerinde dört dörtlük bir tatil yapmak üzere siz de hemen harekete geçmelisiniz!