Beach Club Doğanay

Beach Club Doğanay

Beach Club Doğanay, Alanya otelleri içerisinde tatil yapmak isteyen kişiler için, oldukça uygun ve hizmet açısından önde gelen bir oteldir. Alanya Beach Club Doğanay tesisleri içerisinde yapacağınız tatil ile tüm stres ve yorgunluğunuzu atacak, uzun süre anlatacak bir tatil sahibi olacaksınız. Biz de bu yazımızda, Alanya Beach Club Doğanay tesisleri ile alakalı bilgilendirmelerde bulunarak Alanya otelleri içerisinde seçim yapamayan kişilere ve tatilini Alanya otelleri dahilinde geçirmeyi düşünenlere yardımcı olacağız. Başlıca; Alanya Beach Club Doğanay tesislerinin konum ve ulaşım bilgileri, Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde günlük yaşam, Alanya Beach Club Doğanay tesislerinin genel özellikleri, Alanya Beach Club Doğanay dahilinde yer alan aktivite ve eğlenceler ile Alanya Beach Club Doğanay odaları hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız.


Alanya Beach Club Doğanay Tesislerinin Konum ve Ulaşım Bilgileri

Alanya Beach Club Doğanay, Alanya'nın Konaklı yöresinde bulunmaktadır. Son yıllarda oldukça meşhur bir yer halini alan Konaklı, yeşil ile mavinin buluştuğu harika bir yöre. Her yıl daha fazla kişinin beğenerek ziyaret ettiği Konaklı'da bulunan Alanya Beach Club Doğanay tesisleri, sizlere doğa ile baş başa bir tatil önerisinde bulunuyor.
Ulaşım açısından da değerlendirildiğinde; Alanya Beach Club Doğanay tesislerinin konumu, oldukça uygundur. Nitekim hava yolu ile ulaşım tercihinde bulunanlar, "ucuz uçak bileti" sahibi olarak, Alanya Beach Club Doğanay tesislerine hızlıca ulaşabilirler. Antalya Hava Alanı'nın Alanya Beach Club Doğanay tesislerine olan uzaklığı 125 kilometre kadardır. Kara yolunu tercih edip otobüs yolculuğu yaparak Konaklı'ya gelecek olanlar için belirtiyoruz ki; Alanya Terminali'nin Alanya Beach Club Doğanay tesislerine uzaklığı sadece 7 kilometre.

Alanya Beach Club Doğanay Tesis Özellikleri

Alanya Beach Club Doğanay içerisinde bulunan havuzlar, mini bir aquapark görevi görmektedir. Nitekim yetişkinler için ve çocuklar için ayrı ayrı inşa edilmiş olan yüzme havuzlarında, su kaydırakları da bulunmaktadır. Her türlü spor faaliyetleri yapabileceğiniz spor alanlarının da bulunduğu Alanya Beach Club Doğanay, Alanya otelleri içerisinde farklı bir konumda yer almaktadır. Alanya plajları arasında kendine ait temiz bir plaja sahip Beach Club Doğanay’da denizin tadını da doyasıya çıkarabilirsiniz.
Güzellik salonlarından fitness merkezlerine, kuru temizlemeciden açık otoparklara kadar bir tatilde ihtiyaç duyabileceğiniz her şey, Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde bulunmaktadır.

Alanya Beach Club Doğanay Aktiviteleri

Alanya Beach Club Doğanay, düzenlenen aktiviteler açısından da oldukça hareketli bir oteldir. Günün çok büyük bir kısmında sürekli olarak faaliyet yürüten, 2 adet animasyon ekibi vardır. Bu animasyon ekipleri, türlü etkinlikler ve oyunlarla sizleri eğlendirecek, günün stresini atmanızı sağlayacaklar.
Yine Alanya Beach Club Doğanay dahilinde yer alan barlarda, doyasıya eğlenebilir, gerçek bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızın eğlenebilmeleri için mini clublar da bulunan Alanya Beach Club Doğanay, keyifli bir tatil geçirmeniz için her türlü ayrıntıyı düşünmüştür.

Alanya Beach Club Doğanay Odaları

Alanya Beach Club Doğanay odaları, tıpkı genel tesis özelliklerinde olduğu gibi, bütün ayrıntıların düşünüldüğü nezih ortamlardır. Yaklaşık 1000 odanın bulunduğu Alanya Beach Club Doğanay, Alanya otelleri içerisinde en büyüklerden bir tanesidir. Bu odaların tamamında mini bar, klima, telefon, saç kurutma makinesi ve televizyon bulunmaktadır.
Alanya otelleri, iyi bir tatil yapmanız için dizayn edilmiştir. Özellikle erken rezervasyon otelleri içinde yr alan Alanya Beach Club Doğanay, Alanya otelleri içerisinde farklı bir yerde bulunmaktadır. Sizin de Alanya tatili yapmak ve Alanya otelleri içerisinde tatil yapmak gibi bir fikriniz varsa "Beach Club Doğanay Alanya", tam da size göredir diyebiliriz rahatça, hem de ucuz otel olanakları ile. Beach Club Doğanay tesislerinin farkına varın; Alanya otelleri arasındaki Alanya Beach Club Doğanay ile harika bir tatil yapın!