Pigale Beach Resort

Pigale Beach Resort
Pigale Beach Resort, Kuşadası'nda bulunan nezih bir oteldir. Bu yazımızda, Kuşadası Pigale Beach Resort ile ilgili bilgiler vereceğiz ve Kuşadası Pigale Beach Resort tercihini neden yapmanız gerektiği üzerinde duracağız. 

Kuşadası otelleri içindeki Pigale Beach Resort, Kuşadası'na bağlı Bayraklıdede mevkiinde bulunmaktadır. Büyük şehirlerden Kuşadası Pigale Beach Resort ulaşımı oldukça basittir. Kuşadası merkezi ile Kuşadası Pigale Beach Resort arasında da çok kısa bir mesafe vardır. Bu sayede Kuşadası Pigale Beach Resort dahilinde ikamet eden bir tatilci, kolayca Kuşadası merkezine gidip ihtiyaçlarını karşılayabilir. İhtiyaç demişken; Kuşadası Pigale Beach Resort, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek nitelikte hizmet vermektedir. Bu sebeple, Kuşadası'nın merkezine gitme ihtiyacı da hissedeceğinizi düşünmüyoruz. Resort otel seçenekleri arasındaki Kuşadası Pigale Beach Resort ile Adnan Menderes Hava Limanı arasında, sadece 65 kilometre bulunmaktadır. Uzak illerden Kuşadası'na gelenler ya da farklı ülkelerden Kuşadası Pigale Beach Resort tercihinde bulunanlar, hava limanına kolayca ulaşabilirler. Ayrıca Kuşadası Pigale Beach Resort ve Kuşadası Terminali arasındaki mesafenin 3 kilometre olduğunu da belirtelim.

Kuşadası Pigale Beach Resort, denize 75 metre mesafade bulunmaktadır. Bu da demek oluyor ki, Kuşadası Pigale Beach Resort sakinleri, denize gitmek için, sadece birkaç dakika yürüyecek. Denize yakın konumu ile Kuşadası Pigale Beach Resort, Kuşadası'nda oldukça tercih edilen otellerden bir tanesidir.

Kuşadası Pigale Beach Resort Özellikleri ve İmkanları

Pigale Beach Resort, yaklaşık 150 oda barındırmaktadır. Bu özeliğiyle, orta ölçekli bir otel olma özelliği taşımaktadır Pigale Beach Resort. Kuşadası Pigale Beach Resort yatak kapasitesi, 350 dolayındadır. Birçok hizmeti bünyesinde barındıran Pigale Beach Resort içerisinde doktor ve kuaför hizmeti de yer almaktadır. Laptop'ından kopamayanlar için kablosuz internet hizmeti de Kuşadası Pigale Beach Resort hizmetlerinden bir tanesidir.

Kuşadası Pigale Beach Resort dahilinde tatilini geçirmek isteyenler, eğlenceden de geri kalmayacaklar. Nitekim Kuşadası Pigale Beach Resort içerisinde tam 3 adet bar bulunmaktadır. Bu barlarda, dilediğiniz gibi eğlenebilir, "herşey dahil" paketleri ile dilediğiniz içkiyi içebilirsiniz.
Kuşadası Pigale Beach Resort, çocukları da düşünmekten geri kalmamış. Çocuklara özel havuzun yanı sıra, yine çocuklara özel park ile Kuşadası otelleri içindeki Pigale Beach Resort, çevresindeki otellerden ayrılan bir görüntüye sahiptir.

Yüzmeye meraklı kişiler için Kuşadası otelleri içindeki Pigale Beach Resort, bulunmaz bir oteldir. Kuşadası Pigale Beach Resort içerisinde, tam 4 farklı yüzme havuzu bulunmaktadır. Mini bir aquapark'ın yanı sıra, çocuklar için özel bir havuz da bulunmaktadır. Kuşadası Pigale Beach Resort, yetişkinler için de açık yüzme havuzuna sahiptir. Yine Kuşadası Pigale Beach Resort bünyesinde, halk plajı bulunmaktadır.

Tatide spor yapmayı sevenler için Kuşadası Pigale Beach Resort, her türlü imkanı düşünmüştür. Kuşadası Pigale Beach Resort içerisinde bulunan futbol, basketbol ve voleybol sahalarında, dilediğinizce spor yapabilir, formda kalabilirsiniz. Fit bir görünüme sahip olmak isteyenler Kuşadası Pigale Beach Resort dahilindeki su sporları merkezinde ya da fitness odasında vakit geçirebilirler.
Kuşadası Pigale Beach Resort odaları, rahatlığınız göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. "Pigale Beach Resort Kuşadası" odalarının tamamında, mini bar bulunmaktadır; mini barın yanı sıra uydu kanallarını çeken bir adet televizyon ve klima da, yine oda içerisinde yer almaktadır. "Kuşadası Beach Resort Pigale" odalarında bulunan bu imkanlarla, kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz, doğalında rahat bir tatil geçireceksiniz.

Pigale Beach Resort, konforlu bir tatil geçirmeniz için dizayn edilmiş ve hizmete sunulmuş bir oteldir; siz de bu konforun tadını çıkarmak istiyorsanız Kuşadası Pigale Beach Resort içerisinde yerinizi ayırtın ve gerçek tatilin keyfini çıkarmaya hazırlanın.