Aqua Fantasy Aquapark Hotel

Aqua Fantasy Aquapark Hotel ile eğlenceye hazır olun...
 
Eğlence ile başlar tatil, sımsıcak güneşin altında deniz ve havuz keyfi, bir de, su kaydıraklarıyla dolu bir tatil. Her defasında farklı bir eğlence parkurunda bulursunuz kendinizi. İster Kuşadası’nın harika kumsalına bırakırsınız bedeninizi, ister su zerreleriyle oynar, yorulana kadar suyun ve tatilin tadını çıkarırsınız.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası’nın girişi sayılabilecek Pamucak  mevkiinde bulunuyor, havalimanına elli beş kilometre uzaklıkta yer alan Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası, Kuşadası terminaline on kilometre uzaklıkta bulunuyor. Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası hayallerinizin de ötesinde bir tatil sunuyor sizlere. Dünyaca ünlü Aqua Fantasy Aquapark Hotel yerli ve yabancı birçok turisti ağırlıyor ve yirmibin kişiyi ağırlama kapasitesine sahip bir otel olma özelliğini elinde tutuyor. Aquaparkı ve görselliği ile harika manzaralara sahip olan Aqua Fantasy Aquapark Hotel denize sıfır konumda bulunuyor. Aqua Fantasy Aquapark Hotel sınırları zorlayıcı bir özellikte bulunuyor.

Erken rezervasyonlarla indirimli oteller arasında yer alan Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası otelleri arasında farklı mimarisi ile çarpıcı dekorasyonu ve enfes manzaraları ile göz dolduruyor. Her daim aklınızda bulunacağından emin olduğumuz Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası eğlence tadınca bir tatil için sizleri bekliyor.
Aqua Fantasy Aquapark Hotel de neler bulabiliriz?
  • Hotel Aqua Fantasy Aquapark özel kum plaj yer almaktadır.
  • Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası Spa merkezi bulunmaktadır.
  • Kuşadası Aqua Fantasy Aquapark Hotel de birçok havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır.
Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası rüyalarınızın oteli olmaya aday bir oteldir. İçerisinde birçok havuz ve su kaydırağı bulunan Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası, bir adet club jakuzili yüzme havuzu, bir adet kaydıraklı aquapark kapalı yüzme havuzu, üç adat içiçe havuzdan oluşan flamingo havuzu, bir adet club açık yüzme havuzu, kaydıraklı çocuk havuzu, kum çocuk havuzuna sahiptir.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel de bulunan bu özellikler sadece birkaç tanesi olmakla beraber, Kuşadası otel seçenekleri arasında tercih etmeniz için birçok nedene sahip olmaktadır Aqua Fantasy Aquapark Hotel. Harika tasarlanmış modern ve sade renklerle hazırlanmış odaları, sizleri her daim en iyi şekilde ağırlamaya hazır olmaktadır. Her zevke hitap edebilecek odalarında tüm günün ve gecenin yorgunluğunu atabilirsiniz ve Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası’nın eğitimli personeli sizlere en iyi otelleri aratmamaktadır.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası konsepti…
Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası konsepti Kuşadası otelleri arasında herşey dahil konseptinde yer alıyor, aquapark özelliğine de sahip olan Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası eğlencenin tadına varmanız için sizlere her türlü konforu sağlıyor. Aqua Fantasy Aquapark Hotel de, bin kişilik iki ana restoran bulunuyor,  misafirler tatil boyunca, açık büfe hizmet veren restoranlarda, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinin tadına bakabiliyor.
Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası ile konakladığınızda küçük bir fark vererek Alakart restorandan faydalanabilirsiniz, Alakart restoranlar da İtalyan, Türk, Asya, Steak ve deniz ürünleri mutfağının tadına bakabilirsiniz.
Bol bol eğlenceli, bol bol su dolu bir tatil için, Aqua Fantasy Aquapark Hotel Kuşadası…